Archiv článků

Polenoimpro dvakrát v Café Práh

PolenoImpro opět ve Brně – přijďte si užít dvě doubletematická PolenoImpro do Café Práh ve Vaňkovce! Podzimní Poleno 10. 11. a Vánoční PolenoImpro 8. 12. Více v Přehledu vystoupení. Těšíme se na Vás!
Celý článek

PolenoImpro v říji

Přijďte s námi oslavit podzim na našem představení poslední pátek v říjnu! Místo improříje – klub Pod Prkny. Více v Přehledu vystoupení.
Celý článek

Poleno Impro na facebooku

Nově jsme také založili facebookovou stránku Polena, kde budeme aktualizovat nejnovější informace ohledně polenovských představení, videozáznamů a mnoho dalšího. Můžete nás sledovat také na Google+. Budeme rádi za každý Váš "Like" – díky za Vaši přízeň!
Celý článek

První poprázdninové polenohraní Pod Prkny

Někdo jde na vinobraní, někdo zase na polenohraní – přijďte s námi přivítat nový škoní rok na prvním poprázdninovém polenovském smíchobraní v neděli 20. 9. v klubu Pod Prkny! Viz také přehled vystoupení. Vstupné dobrovolné.  
Celý článek

Poleno po prázdninách opět v plném proudu

Po prázdninové odmlce je PolenoImpro opět v plném rozpuku v novém kabátě a se zásobou nových improvizačních her! Pojďte nás inspirovat a společně se pobavit – pravidelně v klubu Pod Prkny a nejen tam. Těšíme se na Vás! Více v našem programu.
Celý článek

PRÁZDNINY v polenu

Naši milí, věrní příznivci, přejeme Vám příjemné, slunečné, kouzelné a pohodou naplněné prázdniny! Ovšem po nich se na Vás budeme těšit s novými improvizačními hrami, příběhy a nezapomenutelnou atmosférou, kterou nám umožňujete prožívat s Vámi. Díky za Vaši přízeň a po prázdninách opět...
Celý článek